Markedsføring


 

Vi sørger for at ditt nettstedet får god plassering i Google, andre søkemotorer og nettsteder. Få mest ut av bedriftens potensial med riktig internettstrategi. Vi sørger for strategisk og målrettet annonsering. Bedriften blir synlig i relevante nettsteder og søkeord som kundene søker etter.

Vi hjelper deg med å få bedre utnyttelse av ditt markedsføringsbudsjett. Vi lever trafikk med målbare resultater. Vi har lang erfaring med markedsføring på nettet innenfor flere bransjer. Vi lager og administrerer annonsekampanjer som gir resultater.

Vi kan også søkeoptimalisere (seo) ditt eksisterende nettstedet slik at du får bedre oppføringer på relevante søke ord. Vi kan hjelpe til med å gjøre bedriften synlig i sosiale medier. Vi kan lage landingssider i forbindelse med kampanjer som leder kundene til å ta kontakt, gjøre bestillinger eller andre handlinger.

 

 

Få profesjonell hjelp til å bli synlig på nettet

Vi tilpasser markedsføring og annonsekampanjer til ditt markedsføringsbudsjett. Våre kunder har gjerne et markedsføringsbudsjett på nettet fra kr 1.000 – 100.000,- pr mnd.

 

Be om et uforpliktende tilbud
Gjelder:
Bedrift / navn:
E-post:*
Tlf:*
Melding